Grand Theft Auto Game

A nevezetes Grand Theft Auto sorozat játékhoz kódok, képek és más kiegészítők! Jó játékot mindenkinek!

Hogyan kell a GTA 3-ba autókat berakni!

1.Lépés: Egy IMG Tool nevű programot kell szerezni (például: letölteni, de ne a 2.0-ás verziót töltsük le mert az a GTA San Andreas-hoz kell!) Miután megvagyunk kezdjük el letölteni a játékba kívánt   autókat a  GTA 3 models mappába! (Megjegyzés:a járműveket nem csak berakja hanem kicseréli egy másik autóra pl.Kurumát BMW-re!Az autónak a kinézete megváltozik de a hangja, sebessége stb. ugyan az marad!)

2.Lépés: Ha mindez megvan indítsuk el az IMG Tool programot és nyissuk meg a GTA 3 models mappát! Az autót .zip formátumban tölti le! Ezután nyissuk meg az autó mappáját és ott látni fogjuk hogy mijen autót cserél le pl. Audi_S4 .zip kuruma.dff, és kuruma .txd ha ijet találunk akkor másoljuk ki a models mappába a .dff, és a .txd-t is. Ha megvagyunka az IMG Tool-ban a bal felső sarokban menjünk rá a File-ra és ott az open-re. Ekkor megnyitja a models mappát ha nem akkor fönt keressük meg! Ha megvan akkor menjünk rá a gta3.img-re! Ilyenkor megnyitja azt és ott betüket, neveket stb. fog kiirni!

3.Lépés: Itt keressük meg azt az auto nevét amelyiket ki szeretnénk cserélni! Pl. KURUMA .TXD ezt töröljuk ki vagy nevezzük át úgy hogy rákattintunk egyszer a bal majd utána a jobb egérgombal majd kijön egy kis fül ott ha ki akarjuk törölni menjünk a Delete-re vagy ha pl. át akarjuk nevezni akkor menjünk rá a Renaméra (pl. kuruma-old .txd). Ekkor már félig nem lessz a játékban! Utána nyissuk meg legfölül középen a Commands fület majd ott az Add-ra klikkeljünk!Ilyenkor megjelenik a models mappa vagy ha nem akkor fönt keressük meg! Nézzük meg hogy ott van-e a kimásolt autó mert ha nincs újra másolhatjuk! Ha megvan pl. kuruma .txd akkor kattincsunk rá és már bent is van az autónk félig!

4.Lépés: Most menjünk megint a File fülre és az Open-re! Most itt nyissuk meg a txd.img-t! Ha ez megvan ugyan úgy nevek, írások stb. fognak megjelenni itt is kikell keresni az autók neveit de viszont itt már az elején vannak! Ugyan úgy vagy kitöröljük (Delete), vagypedig átnevezzük (Rename). Ezzel hogyha készen vagyunk menjünk megint a Commands, és Add szóra majd utána keressük meg az autónk másik felét pl. kuruma .dff arra is kattintsunk rá és zárjuk be az IMG Tool-t. Ezzel ki is cseréltük az autókat! Márcsak el kell indítani a játékot! És játszani vele!

Jó játékot mindenkinek!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 1
Heti: 4
Havi: 19
Össz.: 32 985

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hogyan kell a GTA 3-ba autókat berakni!
Grand Theft Auto Game - © 2008 - 2018 - gtagame.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »